Kategorier
Företagande

De tre bästa sätten att tjäna pengar med kryptovalutor under 2020

Att tjäna pengar med kryptovalutor är en möjlighet för alla människor med lite kunskap om krypto samt lite kapital. Trots att många analytiker säger att tiden för digitala pengar har passerat sedan BTC sjönk till 10,000 $ år 2019, vilket är två gånger mindre än priset var två år tidigare under 2017. Så räcker inte det för att dra några slutsatser. Eftersom detta var inte första gången det hände, lär det inte vara den sista heller. Under 2014 föll till exempelvis BTC från 1100 $ till 500 $. Redan Då sa många att det var slutet på Bitcoin. Men redan några år senare under 2017 var BTC uppe på  20 000 dollar och med ett totalt värde på 320 miljarder dollar. Det är möjligt att tjäna pengar med kryptovalutor, men bara om det ger uppenbara fördelar. Vi kommer inte att täcka några olagliga system i den här artikeln. Tvärtom, de metoder som presenteras nedan är lagliga och transparenta. De låter dig tjäna pengar själv och gynna samhället också. Detta är alltid den mest lönsamma och effektiva strategin i den långsiktiga verksamheten.

Handel med kryptovalutor 

Detta är det svåraste, men också det mest lönsamma sättet att tjäna pengar med digitala valutor. Huvudtanken att handla med kryptovalutor är enkelt – köp när priset är lågt, och sälj när priset är högt. Den svåraste delen av denna typ av handel är att hitta rätt ögonblick att köpa eller sälja. Det är omöjligt att förutsäga exakt vilken riktning priset kommer att gå. Men om du analyserar alla tillgängliga statistiska data, utvärderar marknadssituationen och förstår vikten av en viss teknik i krypto branschen kommer dina chanser att förutsäga riktningen av valutorna att öka. Allt detta kräver en professionell inställning och specialiserad kunskap. Nykomlingar kan vanligtvis välja mellan att lära sig att analysera informationen själva eller anställa en personlig rådgivare. Det senare kommer dock endast vara gångbart ifall man har en större kapitalbas. Om du bara försöker gissa förändringen i priset på ett mynt kommer du sannolikt att förlora pengar.

Innehav och uthyrning

Vissa mynt går upp på egen hand. Den ekonomiska kärnan i detta fenomen är att efterfrågan av kryptovalutor skiljer sig från efterfrågan av vanliga pengar. Det finns mynt som ständigt utfärdas – till exempel Ethereum. I sådana system har skapandet av varje transaktionsblock en belöning (mynten som inte var i omlopp). Därför är deras totala belopp inte begränsad.

En annan metod implementeras i Bitcoin. För att skapa ett block genererar systemet också en belöning, men var fjärde år minskas beloppet. Så småningom upphör utsläppet när antalet BTC i omlopp når 21 miljoner. Efter den punkten får gruvarbetare endast användarprovisioner.

Förutom Bitcoin har skaparna av Dash, Ethereum Classic, NEO, IOTA och många andra mynt implementerat ett sådant system i sina projekt. Dessa mynt finns i begränsade mängder, så de kommer att börja stiga i pris så småningom. Det är därför det är vettigt att hålla dem i en långsiktiga plånböcker.

Brytning av kryptovalutor 

Kryptokurser är oberoende på grund av kryptobrytare. Detta är huvudidén bakom blockchain-tekniken:

  • Transaktioner bildar block
  • Brytarna eller “minarna” måste beräkna en hash-kod (nyckel) för varje block
  • Den första som hittar nyckeln sätter blocket i blockchain


Därefter slutförs alla transaktioner i blocket. Minaren får en belöning från nätverket och en provision. Att beräkna nyckeln kräver mycket datorkraft. Det tillhandahålls vanligtvis av GPU eller applikationsspecifik integrerad krets (ASIC). ASIC: är dyrare, men mycket kraftfullare, då dessa processorer skapades specifikt för brytning av kryptovalutor. Genom att ansluta din enhet till en pool (en sammanslutning av minare) kan du börja beräkna nyckeln och få dina belöningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *